Aqua Sportief in Zwembad De Meerval

Introzwemmen

Staat uw kind op de wachtlijst voor de A-opleiding? Of zit uw kind al op zwemles in badje 1? Doe dan samen met uw kind mee met het introzwemmen op zondag van 9.00 tot 10.00 uur!

Als uw kind regelmatig komt oefenen dan zal dit tijdens de zwemlessen zijn vruchten afwerpen. Het introzwemmen vindt plaats in het warme recreatiebad. De instructeur geeft tips, trucs en aanwijzigingen.

Uw kind zwemt gratis en u betaalt het gewone recreatieve tarief. En u en uw kind mogen natuurlijk ook na 10.00 uur blijven recreatiefzwemmen.

Wanneer

  tijd
Zondag 09.00** - 10.00 uur
Het introzwemmen is elke zondagochtend ook in de vakanties en op feestdagen m.u.v. de Kerstvakantie en de zomervakantie!

** Het introzwemmen start om 9.00 uur. Vriendelijk verzoeken wij u om tussen 08.50 en 09.10 uur aanwezig te zijn, na 09.10 uur is deelname helaas niet meer mogelijk.

Het introzwemmen is alleen voor kinderen die op de wachtlijst staan voor de zwemles en voor kinderen die al begonnen zijn met de zwemles (badje 1). Helaas kunnen andere kinderen hieraan niet deelnemen.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze zwemcoördinatoren Marcel Schrurs of Bas Peters (024) 64 219 34 of stuur een e-mail.